Hvem er vi - nå?

Vi er glade for å annonsere at Alarm 24 Sikkerhet AS har tatt over driften av Smartvarsling AS under driftsnavnet Smartvarsling Drift AS. Alarm 24 Sikkerhet AS har lang erfaring fra alarmbransjen, og har vært Smartvarsling sin underleverandør av alarmtjenesten. Selve tjenesten vil fungere som før, og Alarm 24 Sikkerhet AS vil gjøre ytterligere forbedringer av kundeopplevelsen.

Vårt produkt

En virtuell vaktstasjon og alarm – i lomma! Slik at du alltid kan være trygg på at sikkerheten er ivaretatt der hjemme. Vi tilbyr systemer for brann, innbrudd, gass, vann, adgangskontroll, videoovervåkning, samt merking av gjenstander med syntetisk sporbart DNA.

Vår visjon

Varsling skal overta for alarm!

Vi har teknologien som gjør det mulig å bygge et velfungerende nabonettverk. Gjennom en virituell vaktstasjon kan du og dine naboer ha samme intensjon «Hvis jeg passer på deg, så passer du kanskje på meg?». Ingen kan respondere raskere enn naboen ved en utløst alarm. Smartvarsling Drift ønsker ikke å bygge opp under borgervern, men ved å ta en titt, vil man raskt kunne melde fra til riktig nødetat ved en reell situasjon. En virtuell vaktstasjon i kombinasjon med et godt nabonettverk vil være et viktig bidrag til bedre sikkerhet og en god hjelp for våre nødetater.

Trygghet først

Hvorfor er trygghet og sikkerhet viktig? Livet er verdifullt. Det er derfor vi som mennesker gjør alt for å beskytte det og holde livene våre trygge mot uheldige hendelser eller ulykker som kan føre til skade på oss, både fysisk eller psykisk. Betydningen av trygghet i alle aspekter av våre liv er ganske åpenbar. Det er derfor vi er her.