Hvem er vi - nå?

Vi er glade for å kunne annonsere at Svea Finans har tatt over driften av SmartVarsling AS under det nye driftsnavnet Smartvarsling Drift AS. Fra 4. september var de nye eierne på plass og gleder seg til å løfte driften videre sammen med den erfarne partneren Alarm 24 Sikkerhet AS. Det er Alarm 24 som har betjent alarmene hele tiden, så selve tjenesten vil fungere akkurat som før. Svea Finans og Alarm 24 ser på dette som en mulighet til å gjøre opplevelsen enda bedre for deg som kunde.

Vårt produkt

En virtuell vaktstasjon og alarm – i lomma! Slik at du alltid kan være trygg på at sikkerheten er ivaretatt der hjemme. Vi tilbyr systemer for brann, innbrudd, gass, vann, adgangskontroll, videoovervåkning, samt merking av gjenstander med syntetisk sporbart DNA.

Vår visjon

Varsling skal overta for alarm!

Vi har teknologien som gjør det mulig å bygge et velfungerende nabonettverk. Gjennom en virituell vaktstasjon kan du og dine naboer ha samme intensjon «Hvis jeg passer på deg, så passer du kanskje på meg?». Ingen kan respondere raskere enn naboen ved en utløst alarm. Smartvarsling Drift ønsker ikke å bygge opp under borgervern, men ved å ta en titt, vil man raskt kunne melde fra til riktig nødetat ved en reell situasjon. En virtuell vaktstasjon i kombinasjon med et godt nabonettverk vil være et viktig bidrag til bedre sikkerhet og en god hjelp for våre nødetater.

Trygghet først

Hvorfor er trygghet og sikkerhet viktig? Livet er verdifullt. Det er derfor vi som mennesker gjør alt for å beskytte det og holde livene våre trygge mot uheldige hendelser eller ulykker som kan føre til skade på oss, både fysisk eller psykisk. Betydningen av trygghet i alle aspekter av våre liv er ganske åpenbar. Det er derfor vi er her.